Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Biserica Sfanta Teodora De La Sihla Chisinau

Biserica Sfanta Teodora De La Sihla Chisinau. Biserica sfânta teodora de la sihla) is a cathedral in central chișinău, moldova. Cununia este un moment deosebit pentru miri. Biserica sf cuvioasa teodora de la sihla. Foto la periferia satului stoianovca. Proiectat şi construit ca şi catedrală a gimnaziului de fete din chişinău, edificiul poartă amprentele stilului neobizantin, caracteristic pentru creaţia arhitectului alexandru bernardazzi.

Teodora de la sihla, ranked no.61 on tripadvisor among 91 attractions in chisinau. Teodora de la sihla is an architectural masterpiece by alexander bernardazzi. Proiectat şi construit ca şi catedrală a gimnaziului de fete din chişinău, edificiul poartă amprentele stilului neobizantin, caracteristic pentru creaţia arhitectului alexandru bernardazzi. Catedrala sfânta teodora de la sihla: Lângă cisternă erau câteva cutii unde oamenii puteau lăsa mici donații.

Catedrala Sf Teodora De La Sihla Home Facebook
Catedrala Sf Teodora De La Sihla Home Facebook Source from : https://www.facebook.com/CatedralaSfTeodora/
Cununia este un moment deosebit pentru miri. Sfânta cuvioasa teodora de la sihla. Insa padurile din imprejurimi adaposteau numerosi pustnici. Sfinţirea capelei a avut loc peste 27 ani din cauza unui eveniment tragic produs în altarul ei, ce a făcut imposibilă folosirea ei în continuare, gimnaziul având în acest timp o altă capelă, construită în curtea sa. Foto la periferia satului stoianovca.

Sfinţirea capelei a avut loc peste 27 ani din cauza unui eveniment tragic produs în altarul ei, ce a făcut imposibilă folosirea ei în continuare, gimnaziul având în acest timp o altă capelă, construită în curtea sa.

Biserica sf cuvioasa teodora de la sihla. Ajungând sfânta teodora aproape de sfârşitul vieţii şi cunoscând că o cheamă hristos la cereştile locaşuri, unde este odihna şi desfătarea trupul sfintei teodora a rămas tăinuit în peşteră până după anul 1830, când familia domnitorului moldovean mihail sturza, care a reînnoit schitul sihla, a aşezat. See more of biserica sf. Catedrala sfânta teodora de la sihla: Schitul sihla inca nu luase fiinta.

Biserica ortodoxa cu hramul sfantul serafim de sarov. Biserica sfânta cuvioasă teodora de la sihla кишинёв •. Cladiri din centrul orasului chisinau. Cimitirul eroilor de la tiganca. Iată și programul liturgic al bisericii noastre in perioada cuprinsă între 27 iulie si 02 august anul mântuirii 2020.

Arhitectul Alexandru Bernardazzi 180 De Ani De La Nastere 50 Lei 2011 Republica Moldova Monede Romanesti
Arhitectul Alexandru Bernardazzi 180 De Ani De La Nastere 50 Lei 2011 Republica Moldova Monede Romanesti Source from : http://romaniancoins.org/ro50leim2011_bernardazzi.html
Home biserica sfânta teodora de la sihla. Teodora de la sihla on facebook. Cladiri din centrul orasului chisinau. What hotels are near catedrala sf. Biserica sfânta teodora de la sihla.

Deschiderea bisericii vine cu hramul teodor tiron, iar în 1992 este canonizată sfânta teodora de la sihla, a declarat parohul bisericii sfânta.

Cladiri din centrul orasului chisinau. Teodora de la sihla se oficiază slujbe atât pe stil nou, cât și pe stil vechi.galerielegături. Schitul sihla inca nu luase fiinta. Biserica sf cuvioasa teodora de la sihla. Teodora de la sihla is an architectural masterpiece by alexander bernardazzi.

1m iglesia de santa teodora de sihla. Собор святой феодоры из сихлы кишинёв •. Proiectat şi construit ca şi catedrală a gimnaziului de fete din chişinău, edificiul poartă amprentele stilului neobizantin, caracteristic pentru creaţia arhitectului alexandru bernardazzi. Este momentan (până la retrocedarea catedralei naşterea domnului) catedrala mitropoliei basarabiei, ce ţine de biserica. Frequently asked questions about catedrala sf.

Arhitectul Alexandru Bernardazzi 180 De Ani De La Nastere 50 Lei 2011 Republica Moldova Monede Romanesti
Arhitectul Alexandru Bernardazzi 180 De Ani De La Nastere 50 Lei 2011 Republica Moldova Monede Romanesti Source from : http://romaniancoins.org/ro50leim2011_bernardazzi.html
Ajungând sfânta teodora aproape de sfârşitul vieţii şi cunoscând că o cheamă hristos la cereştile locaşuri, unde este odihna şi desfătarea trupul sfintei teodora a rămas tăinuit în peşteră până după anul 1830, când familia domnitorului moldovean mihail sturza, care a reînnoit schitul sihla, a aşezat. Alexandru bernardazzi este autorul a peste treizeci de clădiri cu valoare arhitecturală din chișinău și din alte localități din moldova, biserica sfânta teodora de la sihla fiind una dintre ele. Corpul neînsuflețit al regretatului ștefan petrache va fi depus astăzi, la ora 17:00, la biserica „sf. Biserica de piatră sfânta teodora de la sihla este construită în 1895. Biserica sf cuvioasa teodora de la sihla.

Biserica îşi poartă hramul de sfânta teodora de la sihla, o moldoveancă din zona neamţului care alături de soţul său au promovat valorile creştinismului.

See more of biserica sf. Este momentan (până la retrocedarea catedralei naşterea domnului) catedrala mitropoliei basarabiei, ce ţine de biserica. Biserica sf cuvioasa teodora de la sihla. What hotels are near catedrala sf. Teodora de la sihla, ranked no.61 on tripadvisor among 91 attractions in chisinau.

Teodora de la sihla church (romanian: sfanta teodora de la sihla. Teodora de la sihla se oficiază slujbe atât pe stil nou, cât și pe stil vechi.galerielegături.

Posting Komentar untuk "Biserica Sfanta Teodora De La Sihla Chisinau"