Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cele Mai Lungi Cuvinte

Cele Mai Lungi Cuvinte

Mulți cred că germanii vorbesc cel mai lung cuvânt. Cele mai lungi cuvinte sunt absolut în fiecare limbă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mulți cred că germanii vorbesc cel mai lung cuvânt. Formaldehidsulfooxilatdesodiu (29 litere) distrofieendemicatireopata (26 litere). Cel mai lung cuvânt care conţine doar două.

Cel Mai Lung Cuvant Din Limba Romană Crezi Că L Poţi Pronunţa
vizitati articolul complet aici : https://www.romaniatv.net/cel-mai-lung-cuvant-din-limba-romana-crezi-ca-l-poti-pronunta_200426.html
Scrierea totul nu are sens. În fapt, cel mai lung cuvânt apărut vreodată în literatură este cu mult mai lung. Cele mai lungi cuvinte din limba germana.

Cuvantul defineste o boala pulmonara cronica, forma scurta a acestui termen fiind silicoza.

Chiar dacă nu este inclusă în dicţionarul limbii române (dex), denumirea medicală pentru boala silicoză este cel mai lung cuvânt din limba română şi este destul de greu să fie pronunţat cursiv. أفاستسقيناكموها , transliterat afastasqaynakumuha, care reprezintă o solicitare la persoana i, plural, din lituaniana are două cuvinte de aceeași lungime (de 35 de litere), recunoscute ca fiind cele mai lungi: Câți dintre voi cunoașteți care este cel mai lung cuvânt sau care sunt propozițiile care pot fi citite de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga?

„adevărul vă prezintă care sunt cele mai lungi cinci cuvinte în limba română şi alte curiozităţi legate. Cuvantul defineste o boala pulmonara cronica, forma scurta a acestui termen fiind silicoza. Exista insa si alte cuvinte lungi.

Cele Mai Lungi Cuvinte Din Limba Rusă Limbi 2021
vizitati articolul complet aici : https://ro.sodiummedia.com/3983350-the-longest-words-in-russian
„adevărul vă prezintă care sunt cele mai lungi cinci cuvinte în limba română şi alte curiozităţi legate. Limba germană a renunţat la cel mai lung cuvânt din vocabularul ei, alcătuit din 63 de litere, graţie modificării unei norme din legislaţia uniunii europene cuvântul de 63 de litere a fost introdus ca urmare a eforturilor depuse de autorităţile germane în. Cel mai lung cuvânt din lume are nici mai mult nici mai puţin de 189.819 de litere şi aparţine limbii engleze!

Se află pe locul 3 în topul celor mai lungi cuvinte din europa.

Chiar dacă nu este inclusă în dicţionarul limbii române (dex), denumirea medicală pentru boala silicoză este cel mai lung cuvânt din limba română şi este destul de greu să fie pronunţat cursiv. În ordinea lor sunt următoarele Oare care e cel mai lung comentariu in limba romana?

Dar avem şi noi, în limba română, cuvinte ce ocupă aproape un rând întreg, chiar şi mai mult dacă le scrii de mână. Unul dintre cele mai lungi cuvinte care conţine toate cele 5 vocale principale (a, e, i, o, u) doar o singură dată este: Mult mai des utilizată este forma prescurtată a denumirii şi anume silicoza.

Cele Mai Lungi Cuvinte Din Limba Rusă Limbi 2021
vizitati articolul complet aici : https://ro.sodiummedia.com/3983350-the-longest-words-in-russian
Cuvântul autoînsămânţările conţine toate cele 8 vocale din limba română (a, ă, â, e, i, î, o, u). De fapt, în mod oficial cel mai lung cuvânt se găsește în limba engleză. Cel mai lung cuvânt care conţine doar două.

Grianghrafadireachta in irlandeza, cuvantul grianghrafadireachta si cele 21 de caractere ale sale este considerat ca fiind cel mai lung cuvant.

Scrierea totul nu are sens. Limba germană a renunţat la cel mai lung cuvânt din vocabularul ei, alcătuit din 63 de litere, graţie modificării unei norme din legislaţia uniunii europene cuvântul de 63 de litere a fost introdus ca urmare a eforturilor depuse de autorităţile germane în. Este nevoie de aproximativ 3 ore jumătate pentru a fi citit în întregime!

Posting Komentar untuk "Cele Mai Lungi Cuvinte"