Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Bricul Mircea La Galati

Bricul Mircea La Galati

Bricul mircea a fost construit relative repede si si a facut intrarea in portul galati, la 12 august 1882, sub comanda viitorului a. A fost achiziționată după infiintarea, in 1881, a scolii copiilor de marina din galati, care impunea si o pregatire practica.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Două zile pe bricul mircea. Daca se mai intereseaza cineva de bricul mircea (1882) ar fi interesant de reluat subiectul, legat mai ales de eventuala posibilitate a nava a sosit la galati la 12 august 1882. Bricul mircea, nava şcoală a forţelor navale române, va ajunge, în această dimineaţă, la brăila, ultimul port dunărean unde va acosta, după galaţi şi tulcea.

Nava școală Bricul Mircea Din Nou La Brăila
vizitati articolul complet aici : http://www.cronicadebraila.ro/2019/09/11/nava-scoala-bricul-mircea-din-nou-la-braila/
La bordul navei, comandorul mircea târhoacă, originar din brăila, va da onorul, iar muzica militară a forţelor. După ce va primi vizitatori şi astăzi, miercuri, 18 foto în galeria de imagini de mai jos! Lansată la apă pe 22 septembrie 1938, nava a intrat în portul constanţa pe 17 mai 1939.

Bricul poate fi vizitat de public.

După o escală de două zile pe țărmul brăilean, velierul se va întoarce la constanța. Bricul mircea nava şcoală a forţelor navale bricul mircea va reveni la galați săptămâna viitoare după 80 de ani de când s a aflat prima oară la mila 80 a dunării. De la galaţi, bricul mircea va pleca spre brăila, unde va acosta joi, 19 septembrie, la ora 10.00, la pontonul primăriei, zona căpităniei portului brăila.

Bricul mircea a ajuns marți în portul gălățean și a acostat la pontonul afdj, în zona palatului navigației. Bricul „mircea se întoarce acasă. A fost achiziționată după infiintarea, in 1881, a scolii copiilor de marina din galati, care impunea si o pregatire practica.

Bricul Mircea La Galați După 80 De Ani O Navă Istorică Ce Face Un Drum Simbolic Foto Video
vizitati articolul complet aici : https://www.mangalianews.ro/2019/09/bricul-mircea-la-galati-dupa-80-de-ani-o-nava-istorica-ce-face-un-drum-simbolic-foto-video/
Bricul mircea a ajuns, marți, la galați, la 80 de ani de la prima și ultima vizită făcută în portul dunărean, relatează mediafax. Articole publicate cu eticheta bricul mircea. Bricul mircea este numele a două nave din dotarea marinei române.

Mircea caragea, cel mai longeviv marinar român, sărbătorit la 102 ani.

După o escală de două zile pe țărmul brăilean, velierul se va întoarce la constanța. Conform programului, bricul „mircea va ajunge la galaţi în ziua de 17 septembrie, în jurul orei 17.00, şi va ancora în dreptul palatului navigaţiei. Bricul „mircea se întoarce acasă.

Colecție de la zaharia cristian. Bricul „mircea va pleca din constanța la sfârșitul acestei săptămâni, va intra pe dunăre, prin bara sulina, și se va opri, pentru public, în toate porturile dunarii maritime, inclusiv galați și brăila. Bricul mircea este numele a două nave din dotarea marinei române.

Bricul Mircea Emblemă Si Mit Al Marinei Romane
vizitati articolul complet aici : http://merg.in/constanta/de-vizitat/monumente/bricul-mircea-emblema-si-mit-al-marinei-romane-5246.html
Informatii despre nava scoala mircea. Alte articole despre vizita bricului mircea la galați și brăila, puteți viziona aici. Romania's the mircea silhouetted at dusk.

Foto | după 80 de ani, bricul mircea, va acosta din nou la galaţi.

Bricul mircea, nava şcoală a forţelor navale române, va ajunge, în această dimineaţă, la brăila, ultimul port dunărean unde va acosta, după galaţi şi tulcea. Articole publicate cu eticheta bricul mircea. După ce va primi vizitatori şi astăzi, miercuri, 18 foto în galeria de imagini de mai jos!

Posting Komentar untuk "Bricul Mircea La Galati"