Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cand A Murit Stela Popescu

Cand A Murit Stela Popescu

Fiica adoptivă a actriţei a fost cea care a sunat la 112. Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ».

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa. Ea a murit de ieri. Când a fost găsită, avea acea seninătate specifică ei!

Informații Despre Stela Popescu Observatornews Ro
vizitati articolul complet aici : https://observatornews.ro/articole-despre/stela+popescu/
Actrita stela popescu, in varsta de 81 de ani, a murit! De asemenea, sursele au declarat că ei bine, nu este deloc așa! Marea actriţă stela popescu a încetat astăzi din viaţă.

Aceleași surse susțin însă că stela popescu părea liniștită atunci când a fost găsită moartă în casă!

Acesta este ultimul interviu acordat revistei noastre. Stela popescu ar fi murit de fapt de miercuri, lasă să se înțeleagă actorul alexandru arșinel. Fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor smurd actrița era decedată.

Stela popescu ar fi murit de fapt de miercuri, lasă să se înțeleagă actorul alexandru arșinel. Marea artista a fost gasita moarta in locuinta ei din bucuresti. Aceleași surse susțin însă că stela popescu părea liniștită atunci când a fost găsită moartă în casă!

Cum Si A Inceput Cariera Stela Popescu Infografie Europa Fm
vizitati articolul complet aici : https://www.europafm.ro/cum-si-a-inceput-cariera-stela-popescu/
Stela popescu a murit ieri la vârsta de 81 de ani. Stătea pe fotoliul din living, cu ultimul premiu primit chiar cu o seară. Se pare ca decesul nu ar fi survenit joi, cand a fost gasita decedata de fiica sa, ci cu o zi in urma, in jurul pranzului.

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa.

Se pare ca decesul nu ar fi survenit joi, cand a fost gasita decedata de fiica sa, ci cu o zi in urma, in jurul pranzului. A fost anunțat imediat serviciul 112, dar din păcate acesta. Acesta este ultimul interviu acordat revistei noastre.

A fost anunțat imediat serviciul 112, dar din păcate acesta. Actrița a fost găsită la ora 15.40 fără suflare, de un echipaj smurd. Primul si singurul interviu acorda de fiica stelei popescu.

Cum A Murit Stela Popescu Si Ce Tinea In Mana Cand A Fost Gasita Decedata Buna Ziua Iasi Bzi Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.bzi.ro/cum-a-murit-stela-popescu-si-ce-tinea-in-mana-cand-a-fost-gasita-decedata-813117
Cu o carieră de aproape șase decenii, este, fără îndoială stela popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din românia, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet. Uriașa artistă a teatrului românesc a decedat la vârsta de 81 de ani. 23 noiembrie 2017, bucurești, românia) a fost o actriță română de film, radio, revistă, teatru, televiziune, voce și vodevil.

Conform libertatea, stela popescu ar fi fost găsită fără suflare în casa sa.

Cand au sosit medicii, era moarta de cateva ore, transmite digi24. Actrita stela popescu, in varsta de 81 de ani, a murit! De la iml o aduce aici și poimâine la.

Posting Komentar untuk "Cand A Murit Stela Popescu"