Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Epilare Cu Zahar Reteta

Epilare Cu Zahar Reteta

Epilarea cu zahar este cea mai blanda metoda de epilare posibila la acest moment! Este economica, naturala 100% si poate fi realizata acasa, in.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Fata de alte metode de epilare cea cu zahar este comoda, se poate face si acasa chiar si in zonele mai putin accesibile vederii, fiind comod de manevrat o biluta ca de plastilina facuta din caramel. Pentru cine este prevăzut cursul de epilare: „aceasta pasta este un produs 100% natural, contine zahar, apa si suc de lamaie, fiind recomandata in cazul pielii sensibile.

Essential Body Care
vizitati articolul complet aici : http://essentialbcare.blogspot.com/
Exista doua metode de epilare cu zahar: Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru eczema, psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele (caucazian, afro american etc), pe epilarea cu zahar este naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie! Dacă este prima data când apelezi la epilarea cu zahăr, testează mai întâi produsul pe o porțiune mică a pielii care nu este foarte sensibilă.

8 parti de zahar 1 parte de zeama de lamaie 1 parte de apa.

Epilarea cu zahar este mai putin daunatoare pentru persoanele care au (ca si mine) probleme de 2. 400 ml.mod de utilizare pasta de zahar:incalziti cutia. Epilarea cu zahar vs epilarea cu ceara.

Azi, va prezint reteta, pas cu pas a cerii de epilat cu zahar. Epilarea cu zahar este cea mai blanda metoda de epilare posibila la acest moment! Datorită proprietăților hidrofile și a utilizării unei pudre speciale, stratul hidrolipid rămâne neatins.

Alexandra Scrie Epilarea Cu Pastă De Zahăr
vizitati articolul complet aici : http://makeupandbeautyreviewsbyalexandra.blogspot.com/2011/06/epilarea-cu-pasta-de-zahar.html
Ceara depilatoare cu pasta de zahar, pentru toate tipurile de piele. Mai lăsăm pe foc puţin şi verificăm dacă este gata. Tot ce iti trebuie este:

Zaharul in sine este un bun conservant natural in care bacteriile nu pot supravietui.

Tot ce iti trebuie este: Reteta pentru acasa aveti nevoie de un pahar cu zahar, o lamaie (indicat sa fie verde) si un bol metalic sau o cratita. Previne contaminarea cu virusi si bacterii datorita concentratiei mari de zahar.

Epilarea cu zahar a fost regasita in hieroglifele de pe piramidele egiptului antic (i se mai spune si epilare persiana), si a fost practicata si in grecia antica. Varianta naturala si facila de indepartare a parului nedorit, pasta de zahar nu este doar 100% naturala ci chiar comestibila. Pare o metoda mult mai simpla, 100% naturala si mult mai putin nociva decat alte metode(epilarea cu ceara de exemplu).

Epilare Cu Zahar Ldy Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.ldy.ro/articolul-saptamanii/epilare-cu-zahar
Exista doua metode de epilare cu zahar: Este economica, naturala 100% si poate fi realizata acasa, in. Acest lucru se datorează faptului că.

Unde mai pui că acea pasă miraculoasă se poate prepara când fiebe o să facă ca o spumă deasupra.

Prin epilarea cu zahăr se obține o excelentă exfoliere a celulelor moarte și a reziduurilor acumulate în pori și foliculi. Timp mai lung intre sedinte. Este economica, naturala 100% si poate fi realizata acasa, in.

Posting Komentar untuk "Epilare Cu Zahar Reteta"