Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rata La Cuptor Cu Cartofi

Rata La Cuptor Cu Cartofi

Adaugam apa, stoarcem lamaia acoperim tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180 de grade. Un blog cu retete culinare, retete simple si la indemana oricui, retete rapide, retete usoare, torturi si prajituri.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Scoateti rata din tava si adaugati cartofii, apoi asezati. Dati la cuptor 20 de minute. Pregatirea pulpelor de rata pentru coacere.

1 Rata De 2 Kg 1 Mana Sare Mareumplutura1 Lin Food Food And Drink Yummy
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.com/pin/361343570096745946/
Cartofii copți se combină perfect cu sosul de smântână. Mod de preparare rata la cuptor. Adaugam apa, stoarcem lamaia acoperim tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180 de grade.

Va invit sa vedeti mai departe reteta video.

Mod de preparare puneti pulpele in tava, cu pielea in jos si bagati la cuptor pentru aproximativ 15 minute la 200 grade c pentru a se topi grasimea. Curcuma, rozmarin 2 linguri ulei de masline 2 linguri patrunjel uscat 2 cepe. Condimentam pulpele de rata cu sare si piper macinat, pe ambele parti.

Pulpele de rata crestate se sareaza din abundenta cu sare grunjoasa si se prajesc la foc iute. Un blog cu retete culinare, retete simple si la indemana oricui, retete rapide, retete usoare, torturi si prajituri. Pulpă de curcan la tavă cu cartofi şi rozmarin, o friptură fragedă şi suculentă, plină de arome.

Rata Intreaga La Cuptor Cu Portocale Reteta De Friptura Savori Urbane
vizitati articolul complet aici : https://savoriurbane.com/rata-intreaga-la-cuptor-cu-portocale-reteta-de-friptura/
Rata la cuptor cu cartofi noi. Cartofii copți se combină perfect cu sosul de smântână. Condimentam pulpele de rata cu sare si piper macinat, pe ambele parti.

Scoateti rata din tava si adaugati cartofii, apoi asezati.

Desi considerata o delicatesa pretentioasa, rata la cuptor nu este atat de greu de preparat pe cat se zice. Puteti gasi multe retete interesante pentru sarbatori si nu numai si aici. Amestecati sosul de soia si sucul de lamaie si turnati peste rata.

Scoateti rata din tava si adaugati cartofii, apoi asezati. Se adauga condimentele si se amesteca bine cu mana sa fie acoperiti. Pulpele de rata se parlesc de urmele de puf, la flacara mare a aragazului.

Rata La Cuptor
vizitati articolul complet aici : https://www.e-retete.ro/retete/rata-la-cuptor
Salata de rata cu pere. Puteti gasi multe retete interesante pentru sarbatori si nu numai si aici. Sau chiar mai mult, cartofi dulci si alte nebunii deliciose.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor, la foc mediu, pentru 40 minute.

Cartofii de spala bine si se curata de coaja. Un blog cu retete culinare, retete simple si la indemana oricui, retete rapide, retete usoare, torturi si prajituri. Perele se potrivesc perfect cu carnea de rata in aceasta salata in stil chinezesc.

Posting Komentar untuk "Rata La Cuptor Cu Cartofi"